Breathe Right® nenäteippi

Breathe Right® nenäteippi on vahvaa ja joustavaa teippiä, joka avaa nenän hellävaraisesti. Breathe Right® nenäteippi helpottaa välittömästi allergioista, vilustumisesta tai vinosta nenän väliseinästä johtuvaa nenän tukkoisuutta. Makuulla ollessa nenän tukkoisuuden oire tavallisesti pahenee ja tukkoinen nenä lisää kuorsaamisen riskiä. Breathe Right® nenäteippi auttaa hengittämään paremmin, jolloin unikin paranee. Urheilijat käyttävät nenäteippiä suorituksen aikana hengittämisen helpottamiseksi.

Breathe Right® nenäteipin vaikutus on puhtaasti mekaaninen. Jousimainen teippi nostaa nenän kudoksia, jolloin ilmavirtaus nenässä paranee jopa 31 %. Breathe Right® nenäteippi parantaa unen laatua 90 %:lla kuorsaajista. Breathe Right® nenäteippi on helppo asettaa nenän päälle ja sitä voidaan käyttää yhtäjaksoisesti 12 tunnin ajan.

Mitä etuja Breathe Right® nenäteipillä on?

Breathe Right® nenäteipin käyttöä on tutkittu lukuisissa tutkimuksissa. Breathe Right® nenäteippi on hyväksi havaittu keino helpottaa hengittämistä.

1. Vähentää kuorsaamista ja avaa tukkoista nenää
Breathe Right® nenäteippi avaa nenän ilmatiehyeitä kohottamalla nenän kudoksia ja päästämällä jopa 31 % enemmän ilmaa virtaamaan kohti keuhkoja. Breathe Right® nenäteippi auttaa vähentämään kuorsaamista. Nenäteipistä on hyötyä tukkoiselle nenälle allergian ja vilustumisen aikana, tai jos nenän väliseinä on vino. Hengittäminen helpottuu ja nukkuminen onnistuu paremmin.

2. Vaikuttaa välittömästi
Kun Breathe Right® nenäteippi on asennettu paikoilleen, sen vaikutus alkaa heti. Voit tuntea, teipin avaavan nenän kanavia ja ilman kulkevan paremmin.

3. Lääkkeetön
Breathe Right® nenäteippi lievittää nenän tukkoisuutta mekaanisella tavalla, eikä se sisällä lääkeaineita. Toisaalta nenäteipin käyttö ei estä lääkkeiden käyttöä.

Nenäteipin käyttöohje:

Puhdistaminen: Pese ja kuivaa nenä poistaaksesi lian ja rasvan nenän iholta.

Teipin asettaminen: Poista suoja teipin liimapinnalta ja aseta teippi nenälle kuvan mukaisesti siihen kohtaan, jossa nenän alaosa levenee.

Kiinnittäminen: Paina teipin päät kiinni ihoon ja hiero kevyesti teipin kiinnittämiseksi

Poistaminen: Poista Breathe Right® nenäteippi pestessäsi kasvot lämpimällä vedellä tai ollessasi suihkussa. Irrota teippi aina hitaasti. Irrota teipin päät ja nosta varovasti kummaltakin puolelta. Poista teippi huolellisesti vedellä välttääksesi ihon ärsyyntymisen tai vaurioitumisen.

Vain ulkoiseen käyttöön

Lue pakkausseloste ennen käyttöä

Breathe Right® nenäteippi on CE merkitty lääkinnällinen laite.

Valmistaja Foundation Consumer Brands, LLC.