Tietoa meistä

Tervetuloa kokemaan hyvä vointi! Tällä sivustolla tarjoamme tietoa, tutkimuksia,  käytännön ratkaisuja ja muuta ajankohtaista ja mielenkiintoista terveyteen liittyvää.

Teamwork concept,Business team standing hands together in the loft office.people joining for cooperation success business,win in every thing,vintage color

Hyvävointi.fi

Naisen intiimiterveys

Naisena oleminen on ihanaa. Joskus intiimialueen vaivat tekevät olon epämukavaksi. Tässä osiossa on tarpeellista tietoa ja hyödyllisiä vinkkejä, kuinka voit vähentää epämukavuustekijöitä ja kokea voivasi hyvin vaihtelevissa elämäntilanteissa.

Terveenä matkalla

Matkailu avartaa, mutta matkustellessa kohtaamme usein uusia olosuhteita, joihin elimistömme ei välttämättä ilman pientä apua sopeudu. Jotta matkustamisesta voisi nauttia mahdollisimman terveenä ja täysillä, kannattaa etukäteen varautua kaikkein yleisimpiin ongelmiin.

Perheen hyvinvointi

Kun perheessä kaikki ovat terveitä ja voivat hyvin, useimmiten arjen pyörittäminenkin tuntuu astetta helpommalta. Tässä osiossa esittelemme yleisiä arjessa kohdattuja terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä haasteita ja vinkkejä, kuinka niistä voi selvitä helposti.

Liikkujan terveys

Tekevälle sattuu!  Aktiivinen liikkuja pistää vartalonsa koetukselle ja vammautumiset voivat häiritä treenaamista. Poimi täältä omaan elämääsi sopivaa tietoa ja nauti liikkumisesta täysillä.