Cetilar® vähentää kipua ja palauttaa liikkeen

Nivelkalvojen rasvahapoilla on keskeinen rooli tuki- ja liikuntaelimistön toiminnassa

Rasvahappojen laadun ja pitoisuuksien muutokset solukalvon fosfolipidirakenteessa ovat vastuussa tuki- ja liikuntaelimistön rappeuttavista
tulehdussairauksista. Tulehduksellisessa tilassa solukalvot menettävät rasvahappoja, jotka fosfolipaasientsyymit ottavat vastaan käynnistääkseen
tulehdusprosessin. Toisaalta nivelvammojen tai nivelrikon vuoksi solukalvojen rasvahappojen koostumus muuttuu muodostaen kierteen.

Cetilar® sisältää patentoituja, kasviperäisiä setyloituja rasvahappoja

Cetilar® sisältää patentoituja, kasviperäisiä setyloituja rasvahappoja (CFA), jotka imeytyvät nopeasti ja tehokkaasti ihon läpi ja palauttavat solukalvon fosfolipidirakenteen ja toiminnan mekaanisesti. Tämä parantaa nivelten liikelaajuutta ja toimintaa sekä vähentää nivel-, lihas- ja jännekipuja.

Cetilar® vähentää nivel- ja lihaskipua ja palauttaa liikkeen

Cetilar® on tarkoitettu nivelrikon aiheuttamiin niveloireisiin parantamaan nivelten toimintaa, liikelaajuutta ja vähentämään kipua. Cetilar® tuotteita voidaan käyttää vammojen ja tulehduksien toiminnalliseen kuntoutukseen sekä urheiluvammojen jälkeiseen nivelten liikelaajuuksien palautumiseen.

  • Nivelrikon aiheuttamiin niveloireisiin parantamaan nivelten toimintaa, liikelaajuutta ja vähentämään kipua
  • Vammojen ja tulehduksien toiminnalliseen kuntoutukseen
  • Urheiluvammojen jälkeiseen nivelten liikelaajuuksien palautumiseen normaaliksi

Cetilar® voide on helppo ja miellyttävä levittää. Annostellaan hoidettavalle alueelle kahdesti päivässä hieroen kunnes voide
on imeytynyt. Voide soveltuu erinomaisesti terapeuttiseen hierontaan. PAKKAUS: Voide 50 ml

Cetilar® Patch tyyny on helppo kiinnittää ihoon ja se vapauttaa vaikuttavia ainesosia 8 tunnin ajan. Tyynyjä voidaan käyttää koko vuorokauden ajan. Käyttökertojen välissä tulee pitää lyhyt tauko, jotta iho pääsee hengittämään eikä ärsyynny. Tyyny on kertakäyttöinen, veden ja kosteuden kestävä.
PAKKAUS: 5 kertakäyttöistä tyynyä (8,5 cm x 14 cm)

Cetilar® Tape teippi vapauttaa aktiivisia ainesosia 8 tunnin ajan. Venymätöntä teippiä leikataan nauhasta tarpeen mukaan. Teippiä voidaan käyttää myös toiminnallisena siteenä.
PAKKAUS: itsekiinnittyvä teippi 4 cm x 2,5 m

Cetilar® tuotteet ovat CE 0373 lääkinnällisiä laitteita

Valmistaja Pharmanutra SpA