Allervex silmäsuihke

Allergisen sidekalvotulehduksen hoidon tueksi

AllerVEX silmäsuihke on helppokäyttöinen, voiteleva ja rauhoittava suihke allergisen sidekalvotulehduksen hoidon tueksi. AllerVEX silmäsuihke voidaan suihkauttaa suljetuille silmille. AllerVEX silmäsuihke lievittää silmien ärsytystä ja punoitusta, virkistää ja kostuttaa silmiä ja silmäluomia. AllerVEX silmäsuihke on helppokäyttöinen, eikä sillä ole tunnettuja haittavaikutuksia.

Noin kolmasosa maailman ihmisistä kärsii jostakin allergisesta sairaudesta ja 40-80 prosentilla heistä on silmäoireita. Kausiluonteinen allerginen sidekalvotulehdus johtuu IgE-välitteisistä allergeeneista, kuten puiden ja heinien siitepölystä, pölypunkeista tai eläinpölystä. Allergisessa reaktiossa syöttösoluista vapautuu lukuisia välittäjäaineita, kuten histamiinia ja tulehdusvälittäjäaineita. Välittäjäaineet ovat silmien kutinan pääasiallinen syy.

AllerVEX sisältää PER-LIP® liposomimikrokapseleita, joiden sisältämä perilla rauhoittaa allergiaoireita vähentämällä histamiinin ja tulehdusvälittäjäaineiden eritystä syöttösoluista. AllerVEXin liposomit puolestaan koostuvat pienistä rasva-aineista, fosfolipideistä, tarkemmalta nimeltään fosfatidyylikoliini, joita on myös silmän omassa kyynelnesteessä. Rasva-aineilla on tärkeä tehtävä osana kyyneltä: ne vakauttavat kyynelkalvon ja pitävät silmän kosteina. Vahva lipidikerros toimii myös mekaanisena esteenä ympäristön pölyille ja niiden pääsylle silmään.

AllerVEX on CE 0426 lääkinnällinen laite.

Valmistaja NTC Srl.

Lue lisää: allervex.fi