Vaihdevuosien haasteet

Ikääntymiseen liittyvät haasteet, mukaan lukien vaihdevuosien aikaiset muutokset tuntuvat monesti ylivoimaisilta ja turhauttavilta. Onneksi vaihdevuodet nähdään nykyään enemmän normaalina osana naisten elämää, kuin ennen, jolloin asiaa lakaistiin maton alle. Uusi ajattelutapa on nähdä vaihdevuodet luonnollisena ja neutraalina ikääntymisen osana, ilman tuomitsemista. 

Vaihdevuosia ajatellaan nyt siirtymävaiheena, joka merkitsee lisääntymiskyvyn loppua ja uuden ja dynaamisen vaiheen alkua omine ominaisuuksineen ja näkökohtineen. Nykyään naiset ovat vahvoja ja valmiina tähän elämänvaiheeseen, eivätkä annan vaihdevuosien hallita elämää. Vaihdevuosioireisiin on tarjolla erilaisia luonnollisia ja hormonaalisia hoitovaihtoehtoja. 

Näillä keinoilla pystyt nauttimaan elämästä myös vaihdevuosien aikana:

 

  1. Elä terveellisesti: Liiku säännöllisesti, syö tasapainoisesti, hallitse stressiä ja nuku riittävästi. Terveelliset elämäntavat edistävät yleistä hyvinvointia ja voivat auttaa minimoimaan ikääntymiseen liittyviä oireita.
  2. Kehon ja mielen hyvinvointia: Tekniikat, kuten jooga, meditaatio ja tietoisuustaito, voivat edistää henkistä hyvinvointia, vähentää ahdistusta ja parantaa yleistä elämänlaatua
  3. Luo huolehtiva tukijärjestelmä: Etsi joku, joka voi tarjota emotionaalista tukea ja yhteisöllisyyttä, jotta huomaat, ettet ole yksin
  4. Valitse itsellesi sopiva hoitomuoto: Koska vaihdevuodet ovat luonnollinen prosessi jokaisen naisen elämässä, on hyvä tutkia luonnollisia ratkaisuja oireiden hallitsemiseksi. Valitse tuote, joka on luotettava, turvallinen ja tutkitusti testattu
  5. Säännölliset terveystarkastukset: Vuosittainen terveystarkastus voi sisältää mm. papa-kokeita ja seulontoja esimerkiksi rintasyövän, osteoporoosin ja sydänsairauksien varalta.  


Arvokas ikääntyminen huokuu positiivisuutta ja viittaa siihen, että on asioita, joita voi tehdä pehmentääkseen väistämätöntä ikääntymisprosessia. Kyse ei ole vain harmaiden hiusten ja ryppyjen hyväksymisestä –
ikääntyminen arvokkaasti tarkoittaa sitä, mikä saa sinut tuntemaan olosi parhaaksi. Kyse on ennakoivasta sitoutumisesta terveellisiin elämäntapoihin. Sujuvan ikääntymisen kauneus on siinä, että voi itse päättää, mikä toimii sinulle parhaiten.  

Femarelle® on hormoniton vaihtoehto naisille, joiden vaihdevuodet ovat alkamassa, alkaneet tai loppuneet

Femarelle® tuotteiden tärkein ainesosa on patentoitu DT56a, joka on uutettu fermentoidusta soijasta. DT56a on standardoitu yhdiste, joka toimii elimistössä kohdennetusti ja hallitsee vaihdevuosien eri vaiheissa hormonaalisten muutosten seurauksena ilmeneviä oireita vaikuttamatta herkkiin kudoksiin ja lisäämättä riskitekijöitä. Sillä ei ole esimerkiksi estrogeenivaikutusta rintoihin tai kohtuun.

Femarelle tuotteet vaihdevuosien jokaiseen vaiheeseen

Femarelle Rejuvenate vaihdevuosia lähestyville naisille. Sisältää DT56a:ta ja pellavansiemenuutetta. B2-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä biotiini (B7), joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, tukee hermoston normaalia toimintaa ja auttaa säilyttämään ihon ja hiukset normaalina.

Femarelle Recharge vaihdevuosi-ikäisille naisille. Sisältää DT56a:ta ja pellavansiemenuutetta. B6-vitamiini, joka auttaa säätelemään hormonitoimintaa, vähentämään väsymystä ja uupumusta, tukee hermoston normaalia toimintaa ja edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Femarelle Unstoppable vaihdevuodet ohittaneille naisille. Sisältää DT56a:ta ja kalsiumia. D3-vitamiini edistää normaalin luurakenteen säilymistä. B2-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. B7-vitamiini eli biotiini edistää limakalvojen sekä ihon ja hiusten pysymistä normaaleina.

Jos sinulla on lääkärinhoitoa vaativa sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, neuvottele lääkärin kanssa ennen kuin käytät Femarelle®-valmistetta. Ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana.

Femarelle tuotteet ovat kliinisesti testattu, asiantuntijoiden ja käyttäjien luottamia valmisteita. Voit odottaa näkyviä muutoksia säännöllisen käytön ensimmäisen kuukauden aikana. Femarelle-tuotteet ovat täysin luonnollinen ja hormoniton vaihtoehto vaihdevuosioireisiin.