UltraMag® Magnesiumvalmiste

Ultramag® sisältää sukrosomiaalista magnesiumia. Sukrosomiaalisessa magnesiumissa magnesiumoksidi on suljettu sukrosomiaalisen kalvon sisään, joka takaa korkean imeytyvyyden ja minimoi magnesium-valmisteille mahdolliset sivuvaikutukset, kuten suolisto-ongelmat.

Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää hermoston normaalia toimintaa. Magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

AINESOSAT: Makeutusaine: ksylitoli; Ultramag® – Sucrosomial® Magnesium (magnesiumoksidi, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini, trikalsiumfosfaatti, riisijauho); makeutusaine: sorbitoli; happamuudensäätöaine: sitruunahappo; paakkuuntumisenestoaine: silikonidioksidi; aromit; makeutusaine: sukraloosi. Gluteeniton.

KÄYTTÖOHJE: 2 annospussia päivässä suoraan liuotettuna suuhun.

ANNOSTELUOHJE
1-2 annospussia päivässä (187,5 – 375 mg)
Annospussin sisältö kaadetaan suoraan suuhun ja annetaan liueta. Voidaan nauttia milloin tahansa vuorokauden aikana, eikä ruokailua tarvitse rajoittaa. Ruoka-aineet tai lääkeaineet eivät vaikuta imeytymiseen.

HUOMIOITAVAA

  • Magnesiumia ei yleensä kerry liikaa elimistöön paitsi potilailla, joilla on krooninen munuaisten vajaatoiminta tai korkea ikä.
  • Valmiste on ensisijaisesti tarkoitettu nautittavaksi suussa sulavana jauheena. Sisällön voi myös sekoittaa veteen ennen nauttimista.
  • Sopii raskauden tai imetyksen aikana.

Ultramag® on markkinoiden ainoa sukrosomiaalista (Sucrosomial®) magnesiumia sisältävä valmiste.

Ravintolisä

Sucrosomial® Magnesium