Limakalvojen kuivuus on hoidettavissa

Naiset kohtaavat intiimialueen kuivuuden monissa elämänvaiheissa. Emättimen kuivuutta aiheuttavia hormonivaihteluja ovat ainakin kuukautiskierron vaiheet, hormonaalinen ehkäisy, raskaudet ja imetykset sekä myöhemmin vaihdevuodet. Emättimen limakalvojen kuivuus tuntuu vaikkapa inhottavana polttona, kirvelynä tai epämukavuuden tunteena ja häiritsee jokapäiväistä elämää.

Limakalvojen kuivuus ja alentunut pH lisäävät bakteerikasvua

Kuivuus ei ole vain tylsä tuntemus ja sukupuolielämää haittaava vaiva. Limakalvojen luonnollinen kosteus on pH:n lisäksi oleellinen tekijä intiimialueen oikeanlaisen mikrobiston tasapainon ylläpidossa. Limakalvojen oikeanlaisilla mikrobeilla tarkoitetaan maitohappobakteereita, jotka tuottavat maitohappoa ja alentavat pH:ta. Happamuus ja kosteus puolestaan vaikeuttavat hiivojen ja epäsuotuisien bakteerien kasvua intiimialueella.

Hoida kuivuus, vältät emättimen tulehtumisen

Intiimialueen limakalvojen kuivuuden hoitamatta jättäminen saattaa aiheuttaa maitohappobakteereiden vähenemistä ja pH:n nousua. Näistä tekijöistä voi tulla inhottava kierre, jossa emätin tulehtuu hiivojen ja anaerobibakteerien vaikutuksesta.

Kosteuttava geeli auttaa emättimen kuivuuteen

Kosteuttava geeli täydentää välittömästi emättimen kosteustasoa ja helpottaa kuivumiseen liittyviä epämiellyttäviä oireita. Geeli muodostaa kerroksen emättimen seinämään, täydentää kosteustasoa ja palauttaa luonnollisen pH-tasapainon varmistaen, että emättimen kuivuus ja siihen liittyvät oireet häviävät.

Suosittelemme kuivuuden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn

i say: VAGINAL DRYNESS

Kuivista intiimialueen limakalvoista kärsiville, luo luonnollisen kosteuden tunteen

Auttamaan paikallisen hormonikorvaushoidon paikalle asettamisessa

Sopii myös liukuvoiteeksi ja käytettäväksi kondomin kanssa

Kosteuttava geeli ei sisällä parabeeneja tai hormoneja.

Säilyttää luonnollisen pH-tasapainon (pH 3,8–4,5)

Estää epämiellyttävän ärsytyksen ja kutinan

Lue tuotteesta lisää ja kysy tuotetta lähimmästä apteekistasi.