5 keinoa parantaa ihon kimmoisuutta

Estrogeenitason väheneminen esivaihdevuosien aikana alkaa pikkuhiljaa näkyä myös ihon hyvinvoinnissa. Muutoksia ilmenee muun muassa ihon kimmoisuudessa, iho on entistä kuivempi ja ryppyjä tulee lisää.

Ikääntyessä ihon joustavuus ja kimmoisuus vähenee luonnollisesti. Ihon hyvinvointiin vaikuttava hyaluronihapon tuotanto vähenee, iho ohenee ja ihosolujen vaihtuvuus heikentyy.

Estrogeenin merkitys ihon hyvinvoinnille:

  • Estrogeeni stimuloi kollageenin tuotantoa
  • Lisää ihon kosteutta
  • Suojaa ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta
  • Pienentää tulehdusriskiä

Kuinka parantaa ihon kimmoisuutta?

Näillä keinoilla voi parantaa ihon hyvinvointia vaihdevuosien aikana.

  • Käytä aurinkovoidetta (tai UV-suojaa sisältävää kosmetiikkaa) myös pilvisinä päivinä. Vaihdevuosien aikana iho palaa entistä helpommin auringossa. Aurinkovoide suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä ja estää ihon kollageeni- ja elastiinikuitujen vaurioitumisen
  • Kosteuta säännöllisesti. Hyvä kosteusvoide auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja parantaa ihon kimmoisuutta
  • Syö terveellisesti. Terveellinen ruokavalio tarjoaa iholle ravintoaineita, joita se tarvitsee pysyäkseen hyvinvoivana ja joustavana. Muun muassa runsaasti hedelmiä, vihanneksia, pähkinöitä ja täysjyvätuotteita sisältävä ruokavalio on iholle hyväksi
  • Nuku tarpeeksi. Uni on välttämätöntä myös iholle ja sen uudistumiselle
  • Liiku säännöllisesti. Liikunta parantaa verenkiertoa ja kuljettaa happea ja ravinteita iholle, näin se vaikuttaa positiivisesti ihon kimmoisuuteen ja ihon yleiseen heleyteen.

Femarelle tuotteista apu kauniin ihon ylläpitoon ja muihin vaihdevuosioireisiin

Femarelle Rejuvenate sisältää DT56a:ta ja pellavansiemenuutetta. B2-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä biotiini (B7), joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, tukee hermoston normaalia toimintaa ja auttaa säilyttämään ihon ja hiukset normaalina.

Femarelle Recharge sisältää DT56a:ta ja pellavansiemenuutetta. B6-vitamiini, joka auttaa säätelemään hormonitoimintaa, vähentämään väsymystä ja uupumusta, tukee hermoston normaalia toimintaa ja edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Femarelle Unstoppable sisältää DT56a:ta ja kalsiumia. D3-vitamiini edistää normaalin luurakenteen säilymistä. B2-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. B7-vitamiini eli biotiini edistää limakalvojen sekä ihon ja hiusten pysymistä normaaleina.

Jos sinulla on lääkärinhoitoa vaativa sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, neuvottele lääkärin kanssa ennen kuin käytät Femarelle®-valmistetta. Ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana.

Femarelle tuotteet ovat kliinisesti testattu, asiantuntijoiden ja käyttäjien luottamia valmisteita. Voit odottaa näkyviä muutoksia säännöllisen käytön ensimmäisen kuukauden aikana. Femarelle-tuotteet ovat täysin luonnollinen ja hormoniton vaihtoehto vaihdevuosioireisiin.