Floridral nesteytysjuoma

Floridral-juoma on hiilihydraatti-elektrolyyttiliuos, joka parantaa veden imeytymistä suolistosta ja auttaa näin nestetasapainon tukemisessa. Nestetasapainon tukeminen on tarpeellista, kun keho menettää paljon nestettä ja suoloja, esimerkiksi fyysisen suorituksen aikana.

Nestetasapainon tukemiseen tarkoitetun Floridral-juoman koostumus on Eurooppalaisen lastenlääketieteen yhdistyksen (ESPGHAN l. The European Society of Pediatric Gastroenterology, Hepatology and Nutrition) suosituksen mukainen.

Floridralissa on lisäksi maailman tutkituinta maitohappobakteeria Lactobacillus rhamnosus GG:tä.

  • Pakkaus sisältää 6 annospussiparia (A+B), joista voidaan valmistaa yhteensä 12 dl valmista liuosta.
  • Annospussit A+B sekoitetaan lasilliseen (2 dl) vettä. Juoma suositellaan nautittavaksi pienissä erissä, pakkauksessa olevan painotaulukon mukaista annostusta noudattaen. Alle 6 kuukauden ikäisille ja alle 8 kg:n painoisille lapsille Floridralia annostellaan ainoastaan lääkärin ohjeen mukaan.
  • Kokonaisnestetarpeen saavuttamiseksi nautitaan Floridralin lisäksi muita nesteitä pakkausselosteessa olevan painotaulukon mukaan.

Floridral Baby: banaaninmakuinen, ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Valmis oraaliliuos sisältää Lactobacillus rhamnosus GG 5 x 109 cfu ja liuoksen kokonaisosmolaliteetti on 214 mOsm/l. Nimestään huolimatta Floridral Baby soveltuu myös isommille lapsille ja aikuisille pakkausselosteen mukaisen painotaulukon mukaan.

Floridral Vadelma: vadelmanmakuinen, makeutusaineena sukraloosi. Valmis oraaliliuos sisältää Lactobacillus rhamnosus GG 5 x 109 cfu ja liuoksen kokonaisosmolaliteetti on 224 mOsm/l.

Floridral on ravintolisä.