Floridral nesteytysjuoma

Floridral-juoma on hiilihydraatti-elektrolyyttiliuos, joka parantaa veden imeytymistä suolistosta fyysisen suorituksen aikana.  Nestetasapainon tukeminen myös esimerkiksi vatsataudin ja kuumeen aikana on erityisen tärkeää, koska keho menettää tällöin paljon nestettä ja suoloja.

Floridralissa on lisäksi maailman tutkituinta maitohappobakteeria Lactobacillus rhamnosus GG:tä.

Nestetasapainon tukemiseen tarkoitetun Floridral-juoman koostumus on Eurooppalaisen lastenlääketieteen yhdistyksen (ESPGHAN l. The European Society of Pediatric Gastroenterology, Hepatology and Nutrition) suosituksen mukainen. ESPGHAN suosittelee myös Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteerin käyttöä.

Tuote soveltuu kaikenikäisille, mutta alle 6 kk ikäisille tai alle 8 kg:n painoisille lapsille annostellaan ainoastaan lääkärin ohjeiden mukaan.

  • Pakkaus sisältää 6 annospussiparia (A+B), joista voidaan valmistaa yhteensä 12 dl valmista liuosta.
  • Annospussit A+B sekoitetaan lasilliseen (2 dl) vettä. Juoma suositellaan nautittavaksi pienissä erissä, pakkauksessa olevan painotaulukon mukaista annostusta noudattaen. Alle 6 kuukauden ikäisille ja alle 8 kg:n painoisille lapsille Floridralia annostellaan ainoastaan lääkärin ohjeen mukaan.
  • Kokonaisnestetarpeen saavuttamiseksi nautitaan Floridralin lisäksi muita nesteitä.

Floridral Baby: banaaninmakuinen, ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Valmis oraaliliuos sisältää Lactobacillus rhamnosus GG 5 x 109 cfu ja liuoksen kokonaisosmolaliteetti on 214 mOsm/l. Nimestään huolimatta Floridral Baby soveltuu myös isommille lapsille ja aikuisille pakkausselosteen mukaisen painotaulukon mukaan. Tutustu Floridral Baby pakkausselosteeseen.

Floridral Vadelma: vadelmanmakuinen, makeutusaineena sukraloosi. Valmis oraaliliuos sisältää Lactobacillus rhamnosus GG 5 x 109 cfu ja liuoksen kokonaisosmolaliteetti on 224 mOsm/l. Tutustu Floridral Vadelma pakkausselosteeseen.

 

 

Floridral valmisteet ovat ravintolisiä.