Ziverel® närästyksen hoitoon

Närästyksen aiheuttaa yleensä refluksitauti eli mahalaukun happaman sisällön pääsy ruokatorveen. Refluksitaudin muita tunnusomaisia oireita ovat ärsytysyskä ja äänihäiriöt. Närästys voimistuu runsaan syömisen ja mahaa ärsyttävien ruokien (happamat mehut, kahvi, alkoholi) jälkeen. Refluksitauti tavallisesti myös pahenee makuulla, joten oireet saattavat tuntua voimakkaammin öisin. Perinteiset hoidot närästyksen hoidossa pääasiassa vähentävät hapon määrää mahassa, mutta monille se ei riitä lievittämään oireita kokonaan.

ZIVEREL® on ruokatorven limakalvon suojaavaan hoitoon tarkoitettu nieltävä liuos, joka sisältää hyaluronihapon ja kondroitiinisulfaatin yhdistelmää.

ZIVEREL® on miellyttävä viinirypäleen makuinen liuos, joka lievittää nopeasti, noin 30 minuutissa, närästysoireita ja edistää ruokatorven limakalvon paranemista.

HYALURONIHAPPO JA KONDROITIINISULFAATTI suojaavat yhdessä ruokatorven limakalvoa ja edistävät ruokatorven limakalvovaurioiden parantumista.

POLOKSAMEERI 407 Limakalvolle hyvin kiinnittyvä eli bioadhesiivinen ainesosa, joka ylläpitää hyaluronihapon ja kondroitiinisulfaatin suojaavaa vaikutusta vatsan erittämän suolahapon ja pepsiinin vaikutuksia vastaan. ZIVEREL® toimii ruokatorvessa muodostamalla suojaavan kalvon limakalvon pinnalle lievittäen närästyksen oireita jo 30 minuutissa.  ZIVEREL® edistää myös ruokatorven limakalvovaurioiden parantumista.

Lue lisää tuotteesta www.ziverel.fi

Katso koulutusvideo

 

Ziverel on CE 0477 Lääkinnällinen laite.

Valmistaja APHARM Srl.