Thermoskin FXT kompressiosukat

HOITAA KANTAPÄÄN JA JALKATERÄN ALUEEN KIPUTILOJA

Plantaarifaskiitti tarkoittaa jalkapohjan kantakalvon tulehdusta ja on yleisin kantapään ja jalan kiputila. Plantaarifaskiitti tunnetaan myös nimillä kantapiikki tai kantaluupiikki.

Plantaarifaskiitin syntysyy liittyy usein jalkaterän rasitukseen. Plantaarifaskiitissa kipu tuntuu kantaluun etuosassa. Jalkaterän ongelmat ilmenevät yleensä kipuina, jotka tuntuvat etenkin kävellessä. Syy kipuihin on jalkaterän asennossa ja toiminnassa. Ylipaino ja ikääntyminen muuttavat jalan normaalia holvirakennetta. Huonot jalkineet voivat altistaa jalan virheasennolle, Vähitellen rasitus voi johtaa pysyvämpiin muutoksiin, joista yleisimpiä on plantaarifaskiitti eli jalkapohjan jännekalvon kiputila.

THERMOSKIN FXT KOMPRESSIOSUKKA helpottaa plantaarifaskiitin aiheuttamaa kipua sekä muita kantapääkipuja ja jalkapöydän kipua. Sukan neulos korvaa jäykän tukiteipin tai kinesioteipin ja vähentää seistessä rasitusta kantapään alueella. Näin paine kipualueella vähenee ja kipu helpottuu. Jalkaterän alueella neulos tukee jalan kaarirakenteita ja saattaa helpottaa jalkaterän alueella haittaavia hermopinnekipuja. Päivittäisessä käytössä sukankäyttö helpottaa plantaarifaskiittiin liittyvää aamukipua nopeasti ja lääkkeettömästi. Käytetyt materiaalit tarjoavat tehokkaan kompression ja helppohoitoisuuden.

Thermoskin FXT kompressiosukat ovat CE merkittyjä lääkinnällisiä laitteita. Valmistaja UPI Europe Ltd.

Osta tuote täältä