Sea-Band rannekkeet pahoinvoinnin hoitoon

Matkapahoinvointi johtuu sisäkorvan aistimasta heiluvasta liikkeestä, joka ei vastaa silmien antamaa tietoa ympäristöstä. Matkapahoinvointi voi esiintyä muun muassa vatsavaivoina, huimauksena ja oksenteluna. Matkapahoinvoinnin ensioireita voivat olla kalpeus, kylmänhikisyys ja syljeneritys. Myös hiljaisuus, päänsärky ja uneliaisuus saattavat olla merkki alkavasta pahoinvoinnista. Matkapahoinvointi on yleistä ja sen on todettu olevan osittain perinnöllistä. Kaikista ikäryhmistä 2-15 -vuotiaat sairastavat matkapahoinvointia herkimmin.

Sea-Band rannekkeet lieventävät tutkitusti ja tehokkaasti matka– ja raskauspahoinvointia

Vaikutus perustuu ranteessa sijaitsevan P6-akupisteen painantaan ja lievittävät pahoinvointia lääkkeettömästi. Sea-Band rannekkeet ovat pestävät ja kestävät pitkäaikaista käyttöä. Sea-Band rannekkeet ovat joustavat ja mukavat käyttää.

KÄYTTÖOHJEET

  1. Aseta kolme sormea ranteen kämmenpuolelle siten, että nimettömän reuna on kämmenreunaa vasten. P6-akupiste on etusormen alla kahden keskijänteen välissä.
  2. Aseta rannekkeen nappi alaspäin suunnattuna P6-akupisteen päälle. Aseta toinen ranneke toiseen käteen samalla tavalla. Vaikutus alkaa muutamassa minuutissa

Sea-Band rannekkeista löytyy omat koot ja värit aikuisille ja lapsille.

 

Lähteet:

Stainton, M.C., Neff, E.J.A. (1994) The efficacy of Sea-Bands for the control of nausea & vomiting in pregnancy. Healthcare for Women International. 15, 563-575

Dundee, J.W., Sourial, F.B.R., Ghaly, R.G., Bell, P.F. (1988). P6 acupressure reduces morning sickness. Journal of the Royal Society of Medicine. 81, 456-457.

Canova, G. (1990). Sea-Band Trial in Motion Sickness. Hospital San Carlo Borromeo.

 

Sea-Band rannekkeet ovat CE merkittyjä lääkinnällisiä laitteita.

Valmistaja: Sea-Band Ltd.