Testiryhmä suosittelee Wound Away haavalakkaa

Wound Away testiryhmä kokeili tuotetta talvella 2021. Testiin osallistujat rekrytoitiin hyvävointi.fi -sivuston kautta. Testiryhmään ilmoittautui 130 osallistujaa. Testiryhmäläisille lähetettiin testipakkaus ja ohjeet sähköiseen vastaamiseen. Testanneista 104 antoi arvion tuotteesta.

Iho kuivuu talvella ja sormiin saattaa sen vuoksi tulla halkeamia. Ihon oma suojakerros, joka koostuu rasvasta ja kosteudesta, suojaa tavallisesti ihoa. Talvella kosteus haihtuu, eikä ihon oma suojakerros pysty suojaamaan ihoa, kun kuivaksi päässyt iho joutuu venymään eikä se enää jousta kuten terve iho.

Perinteisesti ihon pieniä halkeamia ja haavoja on hoidettu rasvaamalla, mutta monille se ei riitä ja ihoon tulee haavoja ahkerasta rasvaamisesta huolimatta. Varsinkin nyt kun käytämme myös paljon käsidesiä, niin iho kuivuu entistä enemmän. Tähän kyselyyn osallistuneista 83 % hoitaa tavallisesti ihon pieniä haavoja rasvaamalla.

Vastaajista 17 % tarvitsi Wound Away haavalakkaa kerran viikossa ja 61 % vastaajista käytti geeliä kerran päivässä. Wound Away haavalakka muodostaa haavaa tai halkeamaa suojaavan kalvon, joka vähentää ulkoista ärsytystä, estää haavan avautumista uudelleen, vähentää kipua sekä edistää paranemista. Wound Away haavalakka auttaa nopeasti, jopa 96 % vastaajista sai avun ensimmäisen käyttökerran jälkeen!

97 % eli lähes kaikki vastaajat suosittelisivat Wound Away haavalakkaa

”Mieheni on diabeetikko ja oli oikein tyytyväinen kun sai jalat kuntoon!”

”Auttaa nopeasti”

Kiitos kaikille testiryhmään osallistuneille!