Esolief® testiryhmän tulokset

Hyvävointi-testiryhmä kokeili Esolief® tuotetta (silloiselta nimeltään Ziverel) talvella 2020. Testiin osallistujat rekrytoitiin hyvävointi.fi ja Farentan kautta sekä Facebook-sivuston kautta. Testiryhmään ilmoittautui 105 osallistujaa. Testiryhmäläisille lähetettiin kaksi testipakkausta ja ohjeet sähköiseen vastaamiseen. Palautekyselyssä tuote arvioitiin ominaisuuksiltaan annetun asteikon kanssa ja tuotteesta toivottiin myös vapaata palautetta. Testanneista 93 antoi arvion tuotteesta.

Närästys on yleinen vaiva, jolle tunnusomainen oire on polte rintalastassa. Närästys liittyy yleensä ruokailuun: se voimistuu runsaan syömisen ja mahaa ärsyttävien ruokien (happamat mehut, kahvi, alkoholi) jälkeen. Oireet pahenevat usein myös makuulla. Närästyksestä kärsii jopa joka kymmenes ihminen viikoittain.

Perinteiset hoidot närästyksen hoidossa pääasiassa vähentävät hapon määrää mahassa, mutta monille se ei riitä lievittämään oireita kokonaan. 57 % koki, että Esolief® helpotti närästysoireita ja 36,6 % arvioi, että helpotti jonkun verran.

Esolief® toimii ruokatorvessa muodostamalla suojaavan kalvon limakalvon pinnalle lievittäen närästyksen oireita jo 30 minuutissa.  53 % vastaajista Esolief® auttoi puolessa tunnissa ja 26 % vastaajista tunsi oireiden helpottuvan tunnissa.

Esolief® edistää myös ruokatorven limakalvovaurioiden parantumista. Refluksioireisiin otetaan yksi helppokäyttöinen annospussi jokaisen aterian jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa tai terveydenhuollon ammattilaisen antamien ohjeiden mukaisesti.

´Esolief® toimii ja on helppokäyttöinen´
´Illalla otettu Esolief® vähensi myös hyvin poltettua ruokatorvessa yöllä´
– Anonyymit testiryhmän jäsenet

´Helppokäyttöisyys yllätti. Avasit vain pussin ja puristit annoksen suuhun eikä tarvinnut edes pureskella tarvitsi vain niellä ja lisäksi oli vielä hyvänmakuinen ja tehokas. Ei tarvinnut niinä öinä herätä yskimiseen.´
– Anonyymi testiryhmän jäsen

´Miellyttävä maku! Oireet katosivat jopa puolessa tunnissa ja olin siitä kiitollinen´
´Helppo ja kätevä tuote, minulla oli suun limakalvotkin paremmassa kunnossa´
– Anonyymit testiryhmän jäsenet

74 % aikoo jatkaa Esolief®in käyttöä ja 81 % suosittelisi sitä myös muille.

Kiitos kaikille testiryhmään osallistuneille!