Epäsäännöllisiä kuukautisia 40-vuotiaana

Noin 40-vuotiaana keho alkaa käydä läpi suuria hormonaalisia muutoksia ja valmistautua lähestyviin vaihdevuosiin. Esivaihdevuodet saattavat alkaa jo alle 40-vuotiaana, mutta suurimmalla osalla tämä vaihdevuosien ensimmäinen jakso sijoittuu 45:n ja 55: ikävuoden väliin.

Mitä tarkoittaa esivaihdevuodet

Kehon alkaa valmistautua vaihdevuosiin kahdeksasta kymmeneen vuotta ennen niiden alkua. Esivaihdevuosien aikana kehon estrogeenituotanto alkaa vaihtelemaan, mikä vaikuttaa mm. kuukautiskiertoon. Kuukautiset muuttuvat epäsäännöllisiksi, kierto saattaa olla normaalia pidempi ja vuoto normaalia runsaampaa tai toisinaan vuoto on lähes olematonta ja kierto normaalia lyhyempi. Naisten hedelmällisyys laskee jo huomattavasti aiemmin 30 ikävuoden jälkeen.

Esivaihdevuodet voi kestää muutamasta kuukaudesta kahdeksaan vuoteen. Varsinainen vaihdevuosiaika lasketaan alkavaksi vasta, kun kuukautiset ovat olleet poissa yli vuoden.

Esivaihdevuosien oireita voivat olla:

  1. Kuukautiskierron lyheneminen tai pidentyminen
  2. Erittäin runsas tai hyvin niukka vuoto
  3. Voimakas mielialan vaihtelu
  4. Väsymys
  5. Univaikeuksia
  6. Turvotusta
  7. Painonnousua
  8. Kuumia aaltoja
  9. Yöllinen hikoilu

Femarelle Rejuvenate voi palauttaa tasapainon

Femarelle Rejuvenate on hormoniton ravintolisä esivaihdevuosien tueksi. Gynekologien hyväksymä Femarelle Rejuvenate sisältää biotiinia, B2-vitamiinia, pellavaa ja DT56a:ta, ainutlaatuista soijapavusta johdettua yhdistettä, jonka on osoitettu lievittävän vaihdevuosioireita.

Femarelle Rejuvenate -valmisteen hyödyt

  1. Energiatasojen nousu
  2. Univaikeuksien helpottaminen
  3. Tasapainoisempi mieli
  4. Emättimen kuivuuden vähentyminen
  5. Ihon ja hiusten hyvinvoinnin ylläpitäminen

Tutustu myös muihin Femarelle tuotesarjan vaihdevuosivalmisteisiin

Femarelle Recharge sisältää DT56a:ta ja pellavansiemenuutetta. B6-vitamiini, joka auttaa säätelemään hormonitoimintaa, vähentämään väsymystä ja uupumusta, tukee hermoston normaalia toimintaa ja edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Femarelle Unstoppable sisältää DT56a:ta ja kalsiumia. D3-vitamiini edistää normaalin luurakenteen säilymistä. B2-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. B7-vitamiini eli biotiini edistää limakalvojen sekä ihon ja hiusten pysymistä normaaleina.

Jos sinulla on lääkärinhoitoa vaativa sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, neuvottele lääkärin kanssa ennen kuin käytät Femarelle®-valmistetta. Ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana.

Femarelle tuotteet ovat kliinisesti testattu, asiantuntijoiden ja käyttäjien luottamia valmisteita. Voit odottaa näkyviä muutoksia säännöllisen käytön ensimmäisen kuukauden aikana. Femarelle-tuotteet ovat täysin luonnollinen ja hormoniton vaihtoehto vaihdevuosioireisiin.