Musta Aurinko D-vitamiini

Musta Aurinko D-vitamiinia herkullisen salmiakin makuisina purutabletteina!

Tarvitsemme D-vitamiinia luuston ja lihaksiston normaalille kehittymiselle ja toiminnalle. D-vitamiini on tärkeä myös monilla muilla tavoilla kehomme hyvinvoinnille. D-vitamiinin on todettu mm. edistävän immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tutkimuksien mukaan suomalaiset eivät saa D-vitamiinia ravinnosta aina riittävästi ja auringonvalon vaikutuksesta iholla muodostuvan D-vitamiinin määrä jää liian alhaiseksi etenkin talvikuukausien aikana. Kesällä auringonvalon avulla muodostuneet D-vitamiini varastot eivät riitä läpi vuoden. Onkin suositeltavaa käyttää D-vitamiinilisää ympäri vuoden.

Riittävä D-vitamiiniannos on yksilöllinen. Imeytymisessä voi olla suuriakin yksilöllisiä eroja. Vanhuksilla, raskaana olevilla naisilla ja imettävillä äideillä tarve voi olla korkeampi. Lisäksi voimakkaassa kasvuiässä olevilla lapsilla on syytä huolehtia ympärivuotisesta D-vitamiinilisästä. Ajankohtaiset D-vitamiininsaantisuositukset ja muuta ravitsemukseen liittyvää voit tarkistaa  tästä.

Musta Aurinko 30 µg on salmiakinmakuinen D3-vitamiinivalmiste. Yksi tabletti sisältää 30 µg D3-vitamiinia.

Musta Aurinko VAHVA 50 µg on salmiakinmakuinen D3-vitamiinivalmiste. Yksi tabletti sisältää 50 µg D3-vitamiinia.

Valmistettu Suomessa.

Musta Aurinko D-vitamiinivalmiste on laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja makeutettu ksylitolilla, sorbitolilla ja mannitolilla. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.